PT til din bedrift

Bedre stressmestring, hukommelse og konsentrasjon

Et ekstra gir i jobbhverdagen

Hvordan fungerer bedriftstrening?

Hva hvis det fantes en praktisk løsning som kan spare bedriften for sykefravær og øke inntjening ved bedre fokus og prestasjon. Viktigst av alt, ha en positiv effekt på humør og energi. Dette er resultatet av bedriftstrening, og noe Golding PT hjelper med! 

Jeg spesialtilpasser treningsopplegg for bedriften din. Enten dere har et mål i enden (f.eks knuse konkurrenten i Holmenkollenstafetten) eller bare vil ha opp aktivitetsnivået på kontoret, lager jeg et skreddersydd program.

Riktig trening kan både gi hjernen en skikkelig boost og samtidig myke opp stive kontorkropper. Jeg hjelper kort og godt medarbeiderne i ditt firma med å få et bedre overskudd i hverdagen.

Dette kan bedriften din forvente

Kom i gang med bedriftstrening

pris bedriftstrening

Alle priser hos Golding PT inkluderer nødvendig treningsutstyr. Utstyret blir rengjort mellom hver kunde/trening. Reise og reisekostnader er inkludert til alle reiser i Oslo kommune. Bor du utenfor Oslo, ta kontakt for et pristilbud. 

Bedriftstrening

  • 2 personer – 550,- pr. pers
  • 3 personer – 450,- pr. pers
  • 4 personer – 375,- pr. pers
  • 5-10 personer – 350,- pr. pers (Tilbys ikke nå med tanke på smittevern)

Treninger jeg også tilbyr

hjemmetrening

Noen trives best i eget hjem når det gjelder trening. Noe jeg ofte gjør selv. Jeg hjelper deg å trener der du ønsker enten det er inne eller ute. 

pt 1-1

Kan gjennomføres både inne på senter hvor jeg jobber eller utendørs. Dette er for deg som vil ha fullt fokus og oppfølging for å mestre de treningsutfordringene du alltid har drømt om.